26-05-08 Noordwijk

na een lange dag op school te hebben gezeten toch maar de beslissing genomen om in de avond naar de gemelde Dwergooruil te gaan in Noordwijk. Ruben V. en ik gingen er samen heen en stonden als tweede om kwart over 8 op de stoep bij het terrein waar de vogel zich vertoeft. Na een tijdje kwamen ook Rutger W., Tim B., Rene J en Vasco T langs, oftewel een hoog aantal NJNers waren aanwezig bij deze twitch.
Na een hele hoop slap geouwehoerd te hebben hadden we nog steeds niks gehoord, dus we gingen weer verder met ouwehoeren. na nog meer geouwehoerd te hebben en ondertussen twee uur later hoorden we eindelijk de uil een paar keer met de gastoeter toeteren, wat een SUPER geluid! Omdat iedereen nogal aan het ouwehoeren was had Tim B het beest gemist.
Na heel wat heen en weer geloop moesten we weer naar huis om de bus naar de laatste trein te halen. ondertussen had Tim hem nog steeds niet gehoord dus hij zat flink te sterven. We kwamen 15 minuten te vroeg aan bij de bus, dus tim ging weer terug rennen om toch nog een keer te proberen hem te horen. Na een paar minuten kwam hij vrolijk stuiterend met z'n handen omhoog teruggerend, en jahwoor, ook hij had hem.
Bij een mooi twitch hoort een mooie tijd thuis. Ik was rond de klok van 2 uur thuis na me de hele reis van utrecht naar Arnhem me dood te hebben geërgerd aan Andre Hazes fans die er heilig van overtuigd waren dat ook hij aanwezig was, en vrolijk aan het lamballen waren.

Geen opmerkingen: